top of page

Mahatma Healing Studio

De Reiki/healing behandeling in mijn praktijk is er alleen voor dames, en voor de leeftijd vanaf 18 jaar. Mijn praktijk bevindt zich in het buitengebied van Steenbergen, West-Brabant, dichtbij Bergen op Zoom, en niet ver van Rotterdam.

Na onze eerste kennismaking per telefoon stuur ik je per email een vragenlijst. Deze print je uit, je vult de vragen in, en het formulier neem je mee naar de praktijk. Zo kan ik inzicht krijgen in wat er aan de hand is, waar de pijnlijke plekken zitten, of dat je juist komt voor rust en balans. Als je nog nooit een healing behandeling hebt gekregen, vertel ik hoe dit in zijn werk gaat.

Lees hier mijn blogs

Nina healing.png

Kleding wordt tijdens de healing altijd aangehouden. Het is raadzaam om je sieraden thuis te laten, omdat deze in de weg kunnen zitten tijdens de behandeling. Het is wel prettig om je schoenen uit te doen.

Met een sfeervol muziekje op de achtergrond lig je op de behandeltafel waarbij je je ogen sluit voor een relaxt gevoel. Bij de sessie is het voor de concentratie het prettigst als er niet wordt gesproken.

Mahatma Healing Studio.jpg
Karin healing.JPG

Ik ga me volledig focussen op de energie van het lichaam. Ik gebruik daarvoor niet mijn eigen energie, maar de universele en geef die door via mijn handen.

Meestal voelen mijn handen koud aan, als het nodig is dat er veel energetische ballast weggehaald wordt.

Tijdens de healing werk ik met allerlei soorten healings, en met kleuren, zoals gebruikelijk is met aura- en chakra healing. De behandeling duurt ongeveer drie kwartier.

Drink na afloop drie glazen lauwwarm water extra. Om afvalstoffen, die loskomen, te verwijderen uit je lichaam.

DISCLAIMER

In bepaalde gevallen is het niet raadzaam om een Reiki/Mahatma energie te ontvangen. Bij een pacemaker, psychische problemen, zoals schizofrenie of andere stoornissen in heden en/of verleden, kan dit een contra-indicatie zijn. Het (bewust) verzwijgen hiervan komt geheel voor eigen risico. Of als er medicijnen ingenomen dienen te worden als advies van huisarts, psycholoog, psychiater, maar je wilt dit liever niet doen.

 

Ook is het onverstandig om Reiki/Mahatma energie te ondergaan als je medicijnen slikt die als doel hebben om het immuunsysteem te verzwakken. Bij botbreuken die nog niet gezet zijn of een vermoedelijke blindedarmontsteking. Dit geldt ook voor het hebben van een pacemaker, hartkwalen, getransplanteerde organen en epilepsie. Bij twijfel graag vooraf overleggen!

healing lichaam.jpg

Wees er van bewust dat Reiki/Mahatma energie geen geneesmiddel is. Als veel voorkomende klachten een andere onderliggende oorzaak hebben, zal de energie slechts een kortdurend effect hebben. Het onderliggende probleem zal dan ook aangepakt moeten worden voor een blijvend resultaat. Voor ernstige ziekten dien je te allen tijde de arts te raadplegen.

 

Reiki/Mahatma energie werkt in zulke geval alleen ondersteunend en klachten verlichtend. Genezen kan het niet! Mahatma energie werkt elektromagnetisch. Reiki/Mahatma Healing is er ter ondersteuning. Ga eerst met je klacht naar de huisarts.

bottom of page