top of page
lenormand-cursus-online.png

LENORMAND KAARTEN CURSUS
Op mijn YouTube kanaal Lenormand Cursus Online kun je minstens 250 video's vinden over de Lenormand readingen. Daarnaast geef ik een Lenormand kaarten cursus.

 

Natuurlijk kan het, dat je na het bekijken van mijn video's graag privéles van mij wil om vragen te stellen over jouw readingen, door middel van een Lenormand kaarten cursus. Bijvoorbeeld over de grote legging (Grand Tableau reading) met alle 36 kaarten en de Huizen. De privéles is er voor dames vanaf de leeftijd van 18 jaar.

 

Of heb jij andere vragen voor me waar je een antwoord op wilt hebben? Ik luister naar je, ga in op je vragen en geef je feedback. Ik help je graag verder in mijn Lenormand kaarten cursus zodat jij hiervan leert en weer verder kunt met dit geweldige deck. Lees verder.

HEALING OP AFSTAND
De healing is er voor dames vanaf de leeftijd van 18 jaar. Wat is healing op afstand en hoe werkt het? Waar ik mee werk is met universele healing, zoals Engelen energie, Reiki, Mahatma Healing, en Aura & Chakra healing. Ik stem mij helemaal op jou af zodat je de healing kunt ontvangen die bij jou past.

 

Ben jij op een spirituele zoektocht? Een lichtwerker? Geef je zelf healings, ook dan is het fijn om een healing te ontvangen. Heb je last van HSP, en sta je open voor alle gevoelens van de mensen om je heen? Dan wil je graag weer in je eigen kracht staan. Een healing kun je op elk moment in je leven krijgen. Net wanneer jij dit nodig hebt. Lees verder.

foto.jpg

KARIN:

“Hallo lieve Maja, Mooie video over Lenormand hulp & privéles!
Dankjewel nogmaals voor de fijne en duidelijke uitleg van je privéles die je mij gaf.
Een echte aanrader! Hartelijke groet, Karin.”

Laura review.jpg

LAURA:

“Dankzij Maja heb ik mijn spirituele pad gevolgd, zij zag al iets in mij voordat ik dit zelf deed. Daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor. Vandaag een prachtige healing gekregen van haar, en nog hele mooie boodschappen. Dank je wel, lieve Maja.”

Rianna%20review_edited.jpg

RIANNA:

“Ik voelde letterlijk golven van fijne, gelijkmatige en helende energie van onder naar boven komen en via mijn rechterarm mijn lichaam verlaten. Het voelde rustgevend en vertrouwd, je voelt het wanneer iets goed is en dit was goed. Maja is kundig, correct en heeft een sterke energie. Ze is goed in wat ze doet en ik wil haar met liefde aanbevelen aan ieder ander.
Dank je wel Maja.”

  • Facebook
  • Instagram
  • lenormandcursusonline
bottom of page