Hulp en les in de Lenormand kaarten

Op mijn YouTube kanaal Lenormand Cursus Online bespreek ik de Gilded Reverie Lenormand kaarten van Ciro Marchetti, de Expanded Lenormand. Vijf jaar geleden ben ik begonnen met het leggen van deze mooie kaarten, en ik ben er helemaal verliefd op geworden. En ik leer elke dag weer bij!

Op mijn Youtube kanaal zie je veel filmpjes die ik met liefde heb gemaakt, zodat jij meer te weten kan komen over Lenormand. Heb jij vragen over je persoonlijke leggingen, of bijvoorbeeld de grote legging met de 36 kaarten en de Huizen, en kom je er zelf niet uit, dan kun je deze vragen in een privé-sessie met mij bespreken via Facebook beeldbellen. 

 

Ik werk zelf met het Gilded reverie deck, en help je met vragen over je eigen leggingen met betrekking tot relatie-, werk-, en financiën. Of met vragen over de grote legging met de Huizen, kleine leggingen, de verborgen kaart vinden, en vragen over Lenormand zelf. Zo is deze les er speciaal voor jou!

Jouw lijstje met vragen zie ik van tevoren tegemoet. Mocht je mij een foto van  jouw legging willen sturen, dan kan dit ook. We spreken een datum en een tijd af. Ik zorg dat ik er een paar minuten voor onze afgesproken tijd ben, en maak contact met jou via Facebook beeldbellen.

Na onze sessie heb jij bijgeleerd, en kun jij weer verder met het leggen van Lenormand kaarten voor jezelf, je partner, je vrienden, familie en jouw klanten. :)  Je kunt contact opnemen met me via: info@healingsopafstand.nl

© 2020 Healings op afstand