top of page

Lenormand kaarten cursus

Op mijn YouTube kanaal Lenormand Cursus Online bespreek ik de Gilded Reverie Lenormand en de Mlle Lenormandkaarten van Ciro Marchetti, en de Expanded Lenormand. Nu alweer 7 jaar geleden ben ik begonnen met het leggen van deze mooie kaarten, en ik ben er helemaal verliefd op geworden. En ik leer elke dag weer bij!

Mille Lenormand kaarten.jpg

Op mijn Youtube kanaal zie je veel video's die ik met liefde heb gemaakt, zodat jij meer te weten kan komen over de Lenormand. Je kunt een privéles (of meerdere) bij mij volgen helemaal afgestemd op jou. Dit is voor vrouwen vanaf  18 jaar.

 

k werk zelf met het Gilded Reverie deck (ook met de Expanded Lenormand). Zo is deze les er speciaal voor jou! Wil jij les in 'hoe kan ik de Lenormand leren'? Dus helemaal vanaf het begin alles leren? Dan zal ik alle tips and tricks bespreken met je. Of ben jij al een tijd(je) bezig en wil jij van tevoren 10 vragen inleveren waar ik tijdens de les antwoord op ga geven?

 

Heb jij vragen over je persoonlijke legging, of bijvoorbeeld de Grand Tableau reading met de 36 kaarten en de Huizen, en kom je er zelf niet uit, dan kun je deze vragen in een betaalde privéles live met mij bespreken via Facebook beeldbellen.

Mocht je mij een foto van  jouw legging willen sturen, dan kan dit ook. We spreken een datum en een tijd af. Ik zorg dat ik er 5 minuten voor onze afgesproken tijd ben (dan heb jij zelfs 5 minuten extra les), en maak contact met jou via Facebook beeldbellen. De les kan ook gegeven worden bij mij thuis.

 

Na onze sessie heb jij bijgeleerd, en kun jij weer verder met je readings van dit Lenormand deck voor jezelf, je partner, je vrienden, familie en jouw klanten. :)  Je kunt contact opnemen met me via: healingsopafstand@gmail.com

bottom of page