top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMaja Poldervaart-Valkhoff

Blij met mijn reviews!

Van de week kwam Ivy bij me langs in de studio, het was alweer een tijd geleden dat de studio open mocht. Ze wilde graag aan healing, ik kreeg contact met haar gids, en ook mocht ik boodschappen ontvangen vanuit de andere wereld.


Deze review ga ik ook neerzetten bovenaan onder het kopje 'more', waar nog vele mooie andere reviews staan. Blij mee! Als lichtwerker is het fijn om dat stukje te healen wat op dat moment nodig is.Lieve Maja,

Allereerst nogmaals dank voor de healing. Ik werd overvallen door heftige emoties. Dat was intens. Mijn handen en voeten tintelen nu nog steeds heel duidelijk. Een super aangenaam gevoel. Ik probeer die energie te versterken en deze verder toe te laten om zo de keel- en hartchakra langzaam te openen. De raad van mijn gids neem ik daarbij mee. Er is nu een begin om te berusten en verder los te laten. Veel liefs Ivy ❤️

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page