top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMaja Poldervaart-Valkhoff

Dat lijntje met elkaar

Bijgewerkt op: 4 okt. 2023

Soms belt er een onbekende klant op waarmee je meteen die instant klik voelt. Dat had ik vorige week, we bleven ook even langer hangen aan de telefoon met elkaar. A. wilde heel graag weer een reiki/healing behandeling om te kijken hoe het ook alweer voelde. En omdat ze ook zelf weer wil gaan werken met Reiki omdat ze Reiki 1 en reiki 2 heeft behaald zes jaar geleden. We praatten meteen over spiritualiteit en begrepen elkaar ook met wat we zeiden. Waarna de behandeling kwam en ze meteen al voelde dat ik inlogde met haar gidsen. Zij staat dus hoog in haar energie. Na afloop vertelde ik wat ik had gedaan en welke chakra's goed openstaan en welke er nog niet goed openstaan. Ze vertelde precies hetzelfde! En ook dat ze hetzelfde voelde als dat er gebeurde tijdens de behandeling op dat moment. Een hele prettige ervaring. Ik voelde dat het goed is als we nog een afspraak zouden maken omdat ik voelde dat ik haar verder kan helpen in het proces van de chakra's en nog meer zielsconnectie met haarzelf. Zodat ze de reiki kan integreren in wat ze het liefst doet met haar werk. Ik voel dat de Reiki hier heel goed bij past! Way to go girl!26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page