top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMaja Poldervaart-Valkhoff

Healing op afstand voor Laura.

Bijgewerkt op: 23 aug. 2020

Wat een bijzondere ervaring was het vandaag met Laura, die voor het eerst een healing van mij ontving. Ik voelde meteen veel engelen om haar heen, dat dit vind ik echt fijn om weer met een hele andere energie te mogen werken. Zij voelde vlagen van kou en een heel team om zich heen staan in een cirkel, en dit klopt. Ik werk met een heel team, drie teams, en ik werk ook nog eens met haar team. Zij groeit en dat mocht ik doorgeven. De angst die zij al een tijd voelt in zichzelf is er juist om haar te laten groeien, zo mooi.

Ik houd ervan om lichtwerkers een healing te geven, en daar is Laura er één van. Juist omdat we op één lijn zitten en alles hetzelfde aanvoelen. Tenminste zo heb ik dit tot nu toe ervaren. Ze zei: 'Ik zag ook mijn derde oog en dat er een soort van vliesje omheen zat, en dat werd er tijdens de healing afgehaald. Alsof mijn zicht nu veel beter zou zijn.' Beiden vonden we het een waanzinnige mooie ervaring! 'Ja, vond ik ook! Het voelde wel heel goed'; schrijft ze mij. Dank je wel, Laura.

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page