top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMaja Poldervaart-Valkhoff

Je kunt het!

Bijgewerkt op: 4 okt. 2023

Een healing geven geeft mij altijd veel voldoening. Alleen in dit geval was het vandaag voor iemand waar ik voor werk. Dus ik was er wat zenuwachtig voor. Gelukkig werd ik goed begeleid door zijn hoofdgids die tegen me zei: 'je hoeft niet zenuwachtig te zijn, het komt goed. Niets aan de hand, je kunt het.' Zo zie je maar weer dat ook healers maar mensen zijn. De healing ging goed. T. voelde zich meteen heel ontspannen, ging meteen spontaan lachen en voelde een kracht vanuit de bron naar zich toekomen. Tijdens de healing kwam aartsengel Michael nog om energetische banden door te snijden. Het oude wat niet meer dient. T. zijn innerlijke kind werd ook omarmt.

'Wat heb je een mooi beroep' zei hij toen we op FB na gingen chatten.

Zeker, dat vind ik nu ook.


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page