top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMaja Poldervaart-Valkhoff

Karmische stukken

Bijgewerkt op: 4 okt. 2023

Deze klant A. is een schat en heb ik een aantal keren mogen healen via beeldbellen. Dit keer gaan we namelijk een karma stuk bij haar verwijderen. En omdat zij altijd precies aanvoelt en ook doorkrijg en 'ziet' wat ik aan het doen ben ben ik heel benieuwd naar wat zij ervaren heeft. Of dit ook is met wat ik daadwerkelijk gedaan heb.

Eerst krijg ik de hulp van aartsengel Michael om deze karma te verwijderen, en daarna neemt A. haar hoofdgids (een vrouwelijke energie) het van hem over om de energie van wat ze heeft meegemaakt met een ex te gaan clearen. En nee, deze ex voelt aan als een goeie, lieve man. Wat ik bedoel is dat de energie die zij samen hadden, en wat veel losmaakte bij hen, en nu ballast is geworden verwijderd wordt. Niettemin is er in die tijd door beiden veel geleerd. Ik krijg kippenvel omdat ik dit ook zo voel. Op een geheel andere wijze verloopt de sessie, krijg ik andere tools aangereikt en leer ik er weer bij.

Na afloop bedank ik de engelen, hoofdgids van haar en aan mijn kant, en bedank ik Michael en prijs ik mij gelukkig om weer een healing te hebben mogen geven. Zij zegt: 'het was echt een hele zachte en fijne healing.'

Ze zegt: 'Ik voelde dat het karma eruit ging, het was een zwart touw' (en ja, zo symbolisch kwam dit precies hetzelfde bij mij binnen). 'De kleuren rood, geel en wit zag ik ook' (deze kleuren heb ik inderdaad ook bij haar binnengebracht) net zoals paars, goud en groen. 'En ik zag een soort van DNA streng.' (Hoe mooi.)

'Dank je wel voor je healing' zegt ze en ze laat het namasté teken zien, de gevouwen handen. Heel graag gedaan A. De volgende keer komt ze terug voor een reading om nog wat dingen af te handelen. Blij mee.


35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Je kunt het!

bottom of page