top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMaja Poldervaart-Valkhoff

Lady de kat voelt zich zen.

Een hele bijzondere dag voor mij want ik heb voor het eerst een healing gedaan met een dier. Een kat. Het leuke is dat ik al eens met zijn bazinnetje Kim aan het chatten was en zij begon over haar twee katten Lady en Willow (is overleden). Vorige week gaf ik Kim weer een healing en in de laatste vijf minuten kreeg ik door dat kat Lady (een mannetje), die naast haar lag, ook behoefte had aan een healing.


Mmm, hoe gaan we dit doen, vroeg ik mij af. Kim kreeg onbewust door dat ik de laatste vijf minuten in haar healing een healing aan Lady gaf. Want zij schoof een beetje bij hem vandaan. Ze zei naderhand: 'de kat is trouwens echt helemaal relaxt . Dus thanks ook namens Lady. Hij was echt geschrokken van dat zolder gebeuren gisteren en is nu helemaal weer rustig.’


Na de healing, helemaal in katzwijm.

Na wat peptalk van mijn kant lag hij er heerlijk relaxed bij na afloop!

'Als je Lady als proefpersoon wilt dat kan hoor. Hij zit al wel een stukje beter in zijn vel sinds gisteren, maar is over het algemeen behoorlijk onrustig sinds mijn andere kat is overleden. Hij weet zichzelf niet goed een houding te geven en is ook een beetje bangig. Ik zie hem van stoer naar bang gaan gedurende de dag. Hij is ook erg druk met zijn tuin bewaken tegen indringers. Ook heeft hij hele gevoelige oren en dit jeukt, maar alleen als je eraan zit. Er zit geen beestje in.'


Eerst bij Kim een healing gegeven en daarna meteen bij kat Lady. Ik kreeg meteen al informatie door waar Lady bang voor was en dit bleek te kloppen.

Tijdens de healing.


Ik heb dat lijntje gelegd en voelde al meteen zijn angst. Hij gaf door dat hij water niet kon onderscheiden van het land. Ik vroeg het na de healing/reading aan Kim en het bleek dat ze bij de buren, van hun vorige huis, een vijver hadden waar Lady regelmatig water uit dronk. Alleen vergiste hij zich een keertje en zo kwam hij in het water terecht. ‘Nu als het zo geregend heeft als vandaag, met dat beetje water op de tegels, wil hij naar buiten. Hij ziet de tegels en durft niet naar buiten te gaan.’


Lady is er klaar voor om een healing te ontvangen.De tegels in de tuin die toch wel wat angst inboezemen bij Lady.

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page