top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMaja Poldervaart-Valkhoff

Mijn studio is weer open

Heel fijn dat mijn studio nu weer sinds deze maand juli 2021 weer open is. Ikzelf ben twee keer gevaccineerd, dus kan mijn klanten weer ontvangen. Natuurlijk kan ik laten zien per formulier dat ik 2 keer gevaccineerd bent. Desgewenst kan ik een mondkapje dragen en kan jij een mondkapje dragen. Dit zal ik van tevoren met jou bespreken.


Een van mijn klanten die naar de studio kwamen is Willem. Een spiritueel persoon, en we hadden meteen een klik. Het was zijn eerste keer om een reiki behandeling te ervaren. Fijn om een healing te mogen geven.


Hij gaf mij een mooie review die staat op: https://healingsopafstand.business.site/


22 juli een reikibehandeling gekregen van Maya. Na een vragenlijst te hebben beantwoord begon de behandeling. Ik mocht comfortabel gaan liggen. Ik had mijn ogen gesloten en stelde mij open voor de dingen die ik zou gaan ervaren. Wat mij opviel waren haar handen, deze waren geduldig en onderzoekend. Na enige tijd kreeg ik de kleur geel te zien. Verderop werden haar handen warmer. tijdens de behandeling nog verschillende kleuren gezien, groen, bruin en rood. Ik heb de behandeling als spiritueel en prettig ervaren. Willem


Wat een mooie review van jou, Willem. Dank je wel. Wat mooi dat jij net als ik al deze kleuren mocht ervaren tijdens jouw healing, ik werk inderdaad vaak met kleuren healing erbij. En ook voelde ik dat mijn handen ineens warmer werden. Mooi die verbondenheid tussen ons beiden. Je bent een spiritueel persoon. Fijn dat ik je een healing mocht geven.14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page