top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMaja Poldervaart-Valkhoff

Nu ook een healing via FB video bellen

Klant G. nam vorige week contact met mij op via de mail. Zij wilde een healing op afstand, omdat ze simpelweg te ver weg woont. "Anders had ik graag naar je studio gekomen" zei ze. Ik kon haar meteen terugbellen omdat ik tijd had en ik haar graag even persoonlijk wilde spreken. Als ik een klant nog niet ken en zij mij niet is het fijn om elkaars stem even te horen. Zo voelt dit al meer vertrouwt aan. We spraken af, en ik heb haar net een heling gegeven. Haar hoofdgids liet mij in beelden zien hoe G. zich voelde zodat ik hier inzicht in kreeg. Ze vertelde me na afloop: 'Ik voelde je bij mijn schouders, borst en kruin" en dat is altijd zo mooi om te horen. Ik kon haar info doorgeven wat ik doorkreeg zodat zij het waarom begreep. Soms gebeuren er dingen in het leven die ook echt nodig zijn op dit moment. We hebben een vervolgafspraak gemaakt, en dan gaan we elkaar live zien met videobellen. Want dat kan tegenwoordig ook, sinds kort doe ik healings ook op die manier. En dan vooral bij mensen die mij al kennen en weten hoe ik werk, en een goed gevoel bij alles hebben. De healing gaat dan op dezelfde wijze als dat je in de studio bij me zou zijn. De kosten zijn 35.- en het duurt 3 kwartier net zolang als in de studio. Leuk om haar op die manier ook te kunnen gaan zien.9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page