top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMaja Poldervaart-Valkhoff

Privé Cursus Lenormand beginners

Vanmiddag Nayvary een privé cursus Lenormand gegeven via FB beeldbellen. Zij heeft drie dagen geleden Lenormand kaarten gekocht, en zag mijn kanaal, en ze wilde meteen doorpakken om les van mij te krijgen. Wat een enthousiasme mail schreef ze mij. Daardoor raakte ik ook meteen enthousiast. Heb haar gevraagd of ze 10 vragen voor mij had, en die schreef ze mij meteen keurig die avond nog. Mooie vragen, goed over nagedacht! De tijd vloog voorbij, en ik heb veel tips aan haar doorgegeven zodat zij met een fijn gevoel de wereld van de Lenormand gaat begrijpen. Leuk! En wie weet komt er een vervolg cursus bij mij thuis als de corona voorbij is. Want ze woont dichtbij.


21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page