top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMaja Poldervaart-Valkhoff

Recht uit haar hart

Net nu ik vandaag van plan ben om op mijn website neer te zetten dat de studio weer open is, en ik daar ook weer healings mag gaan geven (heel blij mee) word ik gebeld door L. We hebben een mooi gesprek over schuld, loslaten, personen die dichtbij staan, en ik voel al meteen dingen die ik ook naar haar uitspreek. We kennen elkaar nog niet. Had haar een aantal weken geleden ook aan de lijn (toen door Covid de studio dicht was) en zij bedankt mij voor een tip die ik haar toen gaf. Het komt recht uit haar ziel, zo mooi en zo fijn om te horen. We hebben een afspraak staan voor volgende week, zij ziet er naar uit zegt ze, en ik zie er ook echt naar uit. <38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page