top of page

Hoe gaat een reading via FB beeldbellen?

Jij hebt behoefte aan een spirituele of relatie reading, je bent 18 jaar of ouder, dan kan dit via FB beeldbellen (daarvoor hoeven we geen vrienden te worden op FB zodat dit ook voor jou echt privé blijft) of via de Messenger chatten (zonder beeld). Je kunt kiezen waar jij je het prettigst bij voelt. Tijdens de reading vraag  je aan me wat je graag wilt weten, en je vertelt me over jouw situatie. Ik luister naar je, ga voor je invoelen en leg de Lenormand kaarten voor je neer. Daarnaast gebruik ik ook mijn inzicht kaarten (daarvan heb ik 4 decks) of een ander kaarten deck waarvan ik voel dat er een boodschap voor je is vanuit het universum.

 

Alles wat we met elkaar bespreken blijft onder ons. Mocht het om een liefdes reading gaan of om een vriendschaps reading, dan is het fijn als ik een foto krijg, over degene over wie je een vraag hebt. Om zo nog meer in de energie te komen.  De reading duurt in totaal 30 minuten. Al zorg ik er wel voor dat ik vijf minuten voor de afgesproken tijd al ga inbellen bij je, dus eigenlijk is er nog  5 minuten extra voor je. :) Zorg dat je op tijd bent zodat je alle ingeplande tijd volledig kunt benutten.

lenormand Cursus Online
Mille Lenormand kaarten
lenormand-prive-cursus
minnaars
Lenormand cursus privé online
Lenormand de Heer

Wat bespreken wij?

Jij vertelt me wat er aan de hand is, en waar je graag steun bij wilt ondervinden. Alles wat vertrouwelijk wordt besproken blijft onder ons. Jij staat open voor wat ik je vertel, en je bent bereid die stapjes te doen om verder in het leven te komen over de tips die ik doorkrijg van jouw gidsen en de spirituele wereld. Ik zal nooit een beslissing voor je nemen, of jouw gidsen, want er is de vrije wil, en die vrije wil is heel belangrijk dat je die zelf behoud. Ik loop wel een stukje mee op je pad.

 

De tijd van een half uur die plannen we in, en in die tijd kan veel besproken worden. Mocht je later nog een keer behoefte hebben aan een reading van mij kunnen we natuurlijk weer een afspraak maken.

Review reading

MARCHA

Marscha.jpg

Het was geweldig! Een en al bevestiging en diepgang. Ik ben er helemaal van onder de indruk. Dankjewel lieve Maja voor de prachtiger Reading. Je bent een geweldig, mooi en lief mens.

bottom of page