top of page

Reviews van klanten op Facebook en e-mail

Nele

Nele review.png

Maja is een onwijs lieve prachtdame! ECHT. Ik heb zo'n goed en mooi gesprek met haar gehad. Ondanks dat ik zelf healing geef is het ook belangrijk om die zelf te krijgen. Maja heeft me een hele aangename healing gegeven en ontzettend mooie boodschappen mogen/kunnen doorgeven. Heel raak! Wat ben je toch een prachtziel! Veel succes nog! Dankjewel voor alles 💛 Liefs, Nele.

Laura

Laura review.jpg

Dankzij Maja heb ik mijn spirituele pad gevolgd, zij zag al iets in mij voordat ik dit zelf deed. ❤️ Daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor. Vandaag een prachtige healing gekregen van haar, en nog hele mooie boodschappen. ❤️ Dank je wel, lieve Maja. ✨

Jamina

jamina%20review_edited.jpg

Een unieke ervaring. Zeker een aanrader. Bijzonder. Ook bizar. Ik voel me rustiger. Ik zag bliksemschichten. Ook zag ik de kleur paars, indigo, en wit, en ik voelde al meteen een druk tussen mijn ogen. Tintelingen in mijn lichaam. Ik voel nog energie in mijn voeten. Het was heel uniek. Je doet dat goed. Ik kom zeker bij je terug. Topper. 💕😌

Esther

Essie%20review_edited.jpg

Altijd blij met een healing van Maja. Zeer ontspannend en in fijn vertrouwen.
Zen en rust voelen door de healing.💖

Kimmie

Kimmie_edited.jpg

Een healing op afstand gehad van Maja en dit heeft mij een stuk relaxter gemaakt en een aantal processen op gang gebracht.
Dank je Maja.

Henny

Henny.png

Regelmatig geef ik mezelf een cadeautje door een healing aan te vragen via Maja. En elke keer kijk ik er weer naar uit wat mijn gidsen mij te vertellen hebben. Het is altijd in liefde om mij te helpen hoe ik mezelf kan helpen. Ik heb er veel aan, ze geven me raad waar ik aan kan werken (wat vaak heel moeilijk voor mij is), maar het zal positief voor mij uitpakken en dat geeft dus elke keer moed om het te blijven proberen, ze zijn er voor me, samen met engelen.
Lieve Maja, ga zo door, je bent goed en liefdevol in wat je doet voor mensen.
Elke keer opnieuw: dank je wel!

Kim

Kim review.jpg

Sinds eind vorig jaar heb ik een probleem met mijn energie en was/ben ik erg vermoeid door roofbouw op mijn lichaam. Ik ben hard aan het werk om weer genoeg energie te krijgen, gezond te eten, bewegen, psychische hulp en Maja helpt mij daarbij om blokkades in mijn lichaam op te lossen en telkens een stukje beter in mijn vel te komen.

Momenteel volgen de afspraken elkaar even wekelijks op zodat ik weer vol in mijn kracht kan komen. Telkens heeft ze mooie boodschappen van mijn gidsen en die neem ik weer mee in het traject dat ik afleg om Kim 2.0 te worden. Dank je Maja 😃

Essie

Esther%20review_edited.jpg

Gisteren een Reiki behandeling gehad van Maja en dat was weer heerlijk. Totale ontspanning en vertrouwen. Ze heeft een last van mijn schouders gehaald waardoor ik er weer positiever tegenaan kan.💖
 

Janine

janine%20foto_edited.png

Vandaag een reiki healing op afstand gehad. Wat een bijzondere ervaring. Na mijn val op mijn achterhoofd vorige week had ik nog last van duizelingen. De 1e 5 minuten gebeurde er niets. Daarna volgde een soort tinteling en ging ik met mijn hoofd schudden. Kreeg ook enorme dorst. Voelde de tintelingen tot aan mijn hele kruin. Heel bijzonder. Ik heb een prettige ervaring met Maja.
Dankjewel, het was heel bijzonder.

Ann

Ann%20review_edited.jpg

Ik heb zonet een healing ontvangen van Maja.... ik voelde onmiddellijk haar zachtheid en helend vermogen. De onrust verdween uit mijn lichaam en geest waardoor ik zelfs in slaap ben gevallen. Wauw Maja dit voelt zo fijn, dank je wel. 🙏🍀🌹

Anita

review Anita.jpg

Een behandeling gehad. Het was
's avonds gelijk te merken door de rust in mijn hoofd. Pijnlijke plek bij mijn schouderblad is een heel stuk minder.
Het is een aanrader.

Rianna

Rianna%20review_edited.jpg

Op dinsdag 4 februari jl kreeg ik een healing sessie van Maja. Allereerst voelde ik een zacht bruisend gevoel door mijn hele lichaam gaan, alsof het gescand werd. Tussendoor was er een soort aantikken of kriebel op mijn rechterschouder. Ik voelde letterlijk golven van fijne, gelijkmatige en helende energie van onder naar boven komen en via mijn rechterarm mijn lichaam verlaten. Een kleine pauze en dan een nieuwe golf. Het voelde rustgevend en vertrouwd, je voelt het wanneer iets goed is en dit was goed. Op het laatst voelde ik een tinteling in de muis van mijn linkerduim. Dit had ik niet genoemd maar hier zit inderdaad ook een pijntje. Maja is kundig, correct en heeft een sterke energie. Ze is goed in wat ze doet en ik wil haar met liefde aanbevelen aan ieder ander.
Dank je wel Maja

Chanoe

chanoe%20review_edited.jpg

Een mix van een reading & healing gehad van Maja, ze wist rake dingen te zeggen over wat ik in de toekomst ga doen (dit is al heel lang een verlangen van mij, wat waarschijnlijk dus ook zo voorbestemd is, mooi om deze bevestiging te krijgen). Ook gaf ze mij boodschappen door van mijn Gidsen wat erg bijzonder en fijn was. Ze voelt heel veel aan, ze is liefdevol en het voelt gewoon erg fijn en vertrouwd om dit bij Maja te laten doen, ze heeft veel talent. Liefs, Chanoe.

Ellen

foto ja.png

Een fijne manier van healing ontvangen. Je voelt direct verschil.

Marscha

Marscha.jpg

Het was geweldig! Een en al bevestig en diepgang.
er helemaal van onder de indruk.
Dankjewel lieve Maja voor deze prachtige Reading,
je bent een geweldig, mooi en lief mens.

- Vriendinnen Korting -

€ 10.- korting

Erika

Erika.jpg

Lieve Maja,

 

Wat een fantastische healing die ik van jou mocht ontvangen. Ik wil jou hiervoor duizendmaal danken, je bent een mooie aardsengel.

 

Het gevoel dat ik mocht ontvangen vanuit het “verre” België was zo intens wat bewijst dat je heel makkelijk een lijntje kan leggen over de grenzen heen. 🙌

Zodra je begon, voelde ik meteen reactie over mijn hele lichaam. Het was zelfs zo intens dat ik jou precies kon volgen over mijn lichaam heen.

Op een bepaald moment voelde ik zelfs letterlijk een “oud zeer” uit mijn stuitje geduwd worden en daarbij kwamen er traantjes aan te pas. Dit was zeker nog een heel klein stukje karma dat was blijven plakken maar ik ben ongelooflijk gelukkig dat dit nu ook is “geheald”.

 

Ik zag vooral paarse vormen en mijn lichaam draaide in rondjes en ging van links naar rechts en omgekeerd en dat was dus vooral de mooie energie die ik mocht ervaren.

 

Ik wist en weet dat ik een heel groot team beschermers om me heen heb maar jij bevestigde me dat het om een MEGA team ging. Dat mocht ik dan ook heel erg ervaren tijdens de wandeling die ik nadien maakte in het bos. De hele tocht, maar dan ook de hele tocht, zag ik witte pluimpjes voor me liggen; bij elke kans die ik kreeg en stopte bij een boom, waaide de wind om me heen en de blaadjes vlogen in het rond. Wat ben ik zo blij, gelukkig en ontspannen! Super gewoon.

 

Na de healing mocht ik dan ook nog een boodschap krijgen en daarvoor ben ik jou en jouw gidsen ook enorm dankbaar. 

 

Je bent een engel, Maja. Ik wil je danken en wens jou het allerbeste en heel veel liefde, geluk en vriendschap om je heen.

 

Warme groet

Erika

Mandy

Mandy review reading.jpg

Dankjewel lieve Maja voor jouw mooie reading, zo blij ermee. Het was heel helder en duidelijk wat na voren kwam. Dit gaf mij echt de doorslag om ervoor te gaan, en de stap te durven nemen. Nogmaals dankjewel voor alles. Ik kom zeker weten nog eens terug voor een reading, of misschien wel een healing.
dikke knuffel, liefs Mandy

Willem

wens stenen.jpg

22 juli een reikibehandeling gekregen van Maya. Na een vragenlijst te hebben beantwoord begon de behandeling. Ik mocht comfortabel gaan liggen. Ik had mijn ogen gesloten en stelde mij open voor de dingen die ik zou gaan ervaren. Wat mij opviel waren haar handen, deze waren geduldig en onderzoekend. Na enige tijd kreeg ik de kleur geel te zien. Verderop werden haar handen warmer. tijdens de behandeling nog verschillende kleuren gezien, groen, bruin en rood. Ik heb de behandeling als spiritueel en prettig ervaren. Willem

Ivy

Schermafbeelding 2021-11-01 om 16.55.22.png

Lieve Maja,
Allereerst nogmaals dank voor de healing. Ik werd overvallen door heftige emoties. Dat was intens. Mijn handen en voeten tintelen nu nog steeds heel duidelijk. Een super aangenaam gevoel. Ik probeer die energie te versterken en deze verder toe te laten om zo de keel- en hartchakra langzaam te openen. De raad van mijn gids neem ik daarbij mee. Er is nu een begin om te berusten en verder los te laten.
Veel liefs Ivy ❤️

Corry

HealingLove.jpg

Lieve Maja,
Allereerst nogmaals dank voor de healing. De healing en direct nadien al het relaxte gevoel,
was ook vandaaag wederom een fijne ervaring. Goed weekend!

Hartelijke groet,

Corry

bottom of page