top of page

Maja Poldervaart-Valkhoff, healer.

OVER MIJ
Mijn naam is Maja Poldervaart-Valkhoff. Ik woon in het buitengebied van Steenbergen, in Brabant. Healing heeft me altijd al geïnteresseerd. Zeker omdat ik mijzelf als HSP (Hoogsensitief persoon), wil afsluiten voor de gevoelens en emoties van anderen. Die nam ik namelijk over. Dat wilde ik niet. Ik wilde bij mijn eigen gevoel blijven, mijn eigen emoties.

 

Door healing leerde ik in mijn eigen kracht te staan. Inmiddels heb ik al veel moois mogen ervaren voor anderen en voor mezelf. Healing ben ik eerst gaan geven bij vrienden, kennissen en familie. Inmiddels geef ik al een aantal jaren healings op afstand, voor dames vanaf 18 jaar.

chanoe%20review_edited.jpg

CHANOE:

“Een mix van een reading & healing gehad van Maja, ze wist rake dingen te zeggen over wat ik in de toekomst ga doen. Ze voelt heel veel aan, ze is liefdevol en het voelt gewoon erg fijn en vertrouwd om dit bij Maja te laten doen, ze heeft veel talent.

MEER INZICHT IN SITUATIES

In 2008 maakte ik voor het eerst, in Bergen op Zoom, kennis met de positieve energie van Reiki. Ik merkte dat de behandeling mij verlichting gaf. Vervolgens ben ik mijzelf hierin gaan verdiepen. Een nieuwe wereld ging voor mij open met Reiki 1 en Reiki 2. In Steenbergen heb ik in juni 2012 Reiki 1: Usui Shiki Ryotto gevolgd.

 

Niet alleen mijn lichamelijke klachten verbeterden, maar ik kwam ook soepeler in mijn vel te zitten en kreeg meer inzicht in situaties, en problemen die ik beter kon oplossen. Het als HSP'er weer in mijn eigen kracht komen ervoer ik ook als zeer prettig. Daardoor wilde ik dit ook doorgeven naar anderen toe.

healen dame.jpg
huiskamer met schrift.jpg

MIJN ERVARING MET ENERGIE
In oktober 2013 heb ik Reiki 1 en 2: Tera-Mai gevolgd in Den Haag. Deze stroming in de Reiki sprak mij al meer aan. Temeer omdat deze healing met warmte en koude werkt.

Toch wilde ik meer manieren leren om met energie te werken en ontdekte Mahatma-energie, voluit geheten: Mahatma Avatar van Synthese Basic Class.

In augustus 2015 kwam ik er mee in aanraking. Eind april 2016 heb ik de Aura- en Chakrahealing cursus van het Civas afgerond.  (BATC erkend).

Sinds 2016 tot en met 2021 heb ik gewerkt bij Mediumchat, nu geef ik spirituele readings via FB beeldbellen.

bottom of page